Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

Vali Aziz Yıldırım’dan 60 Yıllık Çınar Aileye Ziyaret

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Aile Yılı kapsamında Pelitli Mahallesi’nde yaşayan Ali Aktürk ve eşi Emine Aktürk’ü evlerinde ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım’dan 60 Yıllık Çınar Aileye Ziyaret


Vali Aziz Yıldırım’dan 60 Yıllık Çınar Aileye Ziyaret

60 yıllık evli ve dört çocuk sahibi olan Aktürk çiftine sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileyen Vali Yıldırım, aile değerlerinin önemine vurgu yaptı.

Vali Yıldırım’a ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Mollaoğlu ve diğer yetkililer eşlik etti.

Ziyaret sırasında aile büyüklerinin tecrübeleri dinlenirken, uzun ömürlü evliliklerin topluma örnek teşkil ettiği ifade edildi. Vali Yıldırım, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesinin toplumsal dayanışma açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Aktürk çifti ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Yıldırım ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber