Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

FINDIKLIDA DEVLET KURUMUNDA TARİKAT MENSUPLARINA AİT GENÇLİK KAMPI GÖRÜNTÜLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Gençlik Kampı’nda, tarikatçı bir grubun zikir çektiği görüntüler tartışma yarattı.


FINDIKLIDA DEVLET KURUMUNDA TARİKAT MENSUPLARINA AİT GENÇLİK KAMPI GÖRÜNTÜLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu’nun paylaştığı görüntülerin üzerindeki “Kudurun Fatih’in nesli geliyor” yazısı dikkat çekti.
GENÇAĞA KARAFAZLI

O.M.Çelik adlı bir yurttaşın Rize Fındıklı ilçesinde bir tarikatın üyesi oldukları iddia edilen gençlerin bir araya gelip def eşliğinde ilahiyeler söylerken   görüntülerini “kudurun Fatih’in nesli geliyor” başlılığıyla sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşması Fındıklı belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nun tepkisine neden oldu.

Çervatoğlu “Fındıklı Halkı karanlıklara ve gericiliğe geçit vermeyecek, Laik Demokratik Cumhuriyet değerlerini yarınlara taşıyacak”

“FINDIKLI İLÇESİ LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYETİN ŞİRİN BİR KASABASIDIR GERİCİLİĞE GEÇİT VERMEYECEK”

Bir tarikatın üyelerine ait olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyada yayınlanması sonrası Fındıklı belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatğlu tepki göstererek şunları söyledi.

Gençlik ve spor Bakanlığının övünerek bahsettiği kampa (Fındıklılıların ve kurum olarak belediyemizin gezmeye bile giremediği bu alanda) giren bu garip insanların hangi spor dalı ile meşgul olduklarını anlayamadık.
Fındıklı ilçesi Laik demokratik cumhuriyetin şirin bir kasabasıdır. Bu anlayışı inşa edenleri ve bu görüntüleri yaratanları kınıyoruz. İlçemizde bulunan ve halkın kaynakları ile inşa edenler bu Gençlik kampının gençlerimizin sportif aktiviteleri için değil tarikatların örgütlenmesi için inşa edildiğinin bir göstergesidir.

Yetkililere bir kez daha sormak isteriz biz bu spor dalını anlamadık siz tanımlayabilir imisiniz? Fındıklı Halkı karanlıklara ve gericiliğe geçit vermeyecek, Laik Demokratik Cumhuriyet değerlerini yarınlara taşıyacak.”
 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber